Bemutatkozás

KEDVES ÜGYFELEINK!!

A kialakult helyzetre való tekintettel cégünk a mai naptól (2020.03.23) ügyeletszerű nyitva tartással működik. Ez Önök számára annyit jelent, hogy telefonon ugyanúgy elérhetőek vagyunk hétfőtől-péntekig 8-17 óráig és e-mailben bármikor. Ügyfeleket személyesen csak akkor fogadunk, ha javításra veszünk át vagy adunk vissza autót. Akinek halaszthatatlan javításra szorul gépjárműve, keressen minket a megadott elérhetőségek bármelyikén.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat!

+36 70 3856944

+436508859504

cautorigga@gmail.com

https://cautoszerviz-sopron.hu/hu

fb.me/cautorigga
 

Centrál Autószerviz Rigga csapata!

A Centrál Autószerviz márkától függetlenül vállalja gépjárműve karbantartását, javítását. Törekszünk arra, hogy ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki és elnyerjük bizalmukat minőségi, gyors munkánkkal. Nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink által észlelt hibák kielemzésére. 

Az autó beadásának idején megbeszéljük annak hibáit, lehetséges javítási idejét, módjait és költségeit. Legjobb képességeink szerint igyekszünk csökkenteni ezeket a költségeket és növelni a hatékonyságot a szervízelésben, tesszük mindezt azért, hogy az ügyfeleinknek a lehető legtöbbet nyújtsuk pénzükért. 

Jövőbeli célunk, hogy ügyfeleink maximális elégedettséggel távozzanak szervizünkből és bármilyen probléma esetén ismét minket válasszanak.

Háztól házig szolgáltatásunk Sopron 10 km-es körzetében biztosítja Önnek járműve szervizünkbe hozatalát és javítás utáni visszaszállítását.
Centrál Autószerviz - MagyarCentrál Autószerviz - Német